-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 13 /16:24

Į Ukrainą iš Rusijos bandė patekti šimto transporto priemonių kolona

Sekmadienio naktį iš Rusijos į Ukrainą bandė įvažiuoti maždaug šimto transporto priemonių vilkstinė. Ukrainos kariai į ją atidengė ugnį ir apgynė Ukrainos sieną, rašo „Unian“.
Prorusiški teroristai prie karinio sunkvežimio su Rusijos vėliava.
Prorusiški teroristai prie karinio sunkvežimio su Rusijos vėliava. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Ukraina Rusija

Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos atstovas spaudai pranešė, kad įsibrovėliai apie 1 val. nakties mėgino patekti per „Izvarino“ sienos perėjimo punktą.

Vilkstinėje buvo apie 100 transporto priemonių – šarvuočių ir paprastų automobilių. Apie tai sužinoję Ukrainos žvalgai nedelsiant perdavė informaciją antiteroristinės operacijos vadams. Ukrainos ginkluotosios pajėgos į vilkstinę iš Rusijos atidengė ugnį.

Anot atstovo spaudai, iš Rusijos atvykstantys diversantai bandė nukreipti dėmesį nuo „Izvarino“ punkto – kiek toliau teroristai pradėjo apšaudyti Ukrainos pajėgas.

Susirūpinusi dėl Ukrainos sienos pažeidimų Sienos apsaugos tarnyba Rusijai išsiuntė oficialią užklausą, tačiau atsakymo į ją dar nesulaukė.

Šeštadienį buvo paskelbta, kad Rusijos karinėms pajėgoms buvo pavykę patekti į Ukrainą. Jos į šalį buvo įvažiavusios net 3 km.

16.24 val. Šeštadienį Rusijos pasienietis Artemas Kravčenko „Instagram“ programėlėje paskelbė nuotrauką, kurioje – šarvuotis su Rusijos vėliava, per Rusijos pasienio punktą „Doneckas“ vykstantis į Ukrainą. 

Rusijos tankas
Rusijos tankas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius