Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ilinojuje per šaudynes prekybos centre žuvo vienas žmogus

Ilinojuje per šaudynes viename prekybos centre Čikagos priemiestyje žuvo vienas žmogus, o užpuoliko tebeieškoma, antradienį pranešė pareigūnai.
JAV policija
JAV policija / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pasak Orlando Parko policijos, per vėlai pirmadienį įvykusį incidentą „Orland Square Mall“ buvo pašautas vienas 19-metis, kuris paskui pabėgo ir pargriuvo prie drabužių parduotuvės. Jaunuolis vėliau mirė ligoninėje.

Anot policijos viršininko pavaduotojo Josepho Mitchello, dar vienam praeiviui buvo sužeista koja. Jis buvo paguldytas į ligoninę.

Pareigūnas pridūrė, kad vaizdo medžiagoje matyti, kaip užpuolikas bėga iš prekybos centro, tačiau neaišku, ar išėjęs jis įlipo į automobilį.

J.Mitchellas pavadino šaudynes „pavieniu incidentu“ ir nurodė, kad, remiantis saugumo kamerų įrašu, abu vyriškiai buvo pažįstami, o nužudytasis buvo nušautas „tyčia“.

Į incidentą maždaug už 30 km nuo Čikagos esančiame prekybos centre sureagavo kelių kaimyninių miestelių policijos departamentai, taip pat Federalinis tyrimų biuras ir Alkoholio, tabako, šaunamųjų ginklų ir sprogmenų kontrolės biuras (ATF).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius