Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indija šokiruota: ką tik vaiką pagimdžiusi moteris išprievartauta ligoninėje

Indijos policija paskelbė vaizdo stebėjimo kameros medžiagą, kurioje – vyras, įtariamas išprievartavimu. Nusikaltimo aplinkybės šokiruoja: moteris buvo užpulta ligoninėje praėjus vos kelioms valandoms po kūdikio pagimdymo.

23-ejų moteriai buvo atliktas Cezario pjūvis, ir ji nakčiai paguldyta į intensyvios priežiūros skyrių. Jame ji ir buvo užpulta, rašo „The Independent“.

Bahadurgaro miesto ligoninėje įrengta kamera nufilmavo vyrą, kuris vaikšto koridoriumi po šį ligoninės skyrių, kalba telefonu ir praskleidęs užuolaidas apžiūri ligonių lovas.

Moters giminaitis NDTV sakė, kad artimiesiems nebuvo leista likti su jauna motina nakčiai – prieš 22 val. vakaro jie buvo išprašyti, nes ligoninės taisyklės to reikalauja.

23-ejų moteriai buvo atliktas Cezario pjūvis, ir ji nakčiai paguldyta į intensyvios priežiūros skyrių. Jame ji ir buvo užpulta.

Giminaitis sakė, užpuolimo metu intensyvios priežiūros skyriuje be pacientų nieko nebuvo. „Visi pacientai miegojo. Mano marti šaukėsi pagalbos, bet niekas neatėjo – nei slaugės, nei gydytojai“, – pasakojo jis.

Sveikatos ministro Anilo Vijo teigimu, moteris iš pradžių pamanė, kad vyras – tai gydytojas, atėjęs jos apžiūrėti. Kai suprato, kas vyksta, ėmė priešintis.

Kai kurie šaltiniai Indijoje skelbia, kad moters vyras – policijos pareigūnas.

Tas pats vyras nusikaltimą netrukus mėgino pakartoti kitoje privačioje ligoninėje netoliese. Į medicinos įstaigas jis pateko prisistatęs paciento giminaičiu. Pirmojoje ligoninėje sargas pripažino daugiau neklausinėjęs, nes vyras pasirodė labai užimtas savo pokalbiu telefonu.

Kai policija paviešino filmuotą medžiagą, gyventojai greitai pareigūnams pranešė jo tapatybę. Paaiškėjo, kad jis gyvena netoli aukos šeimos namų, tačiau manoma, kad nepažinojo jų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius