Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indijoje keršijantis sūnus sukapojo savo tėvo žudiką

Indijoje vieno nužudyto vyro sūnus prisipažino nudūręs savo tėvo žudiką ir sukapojęs jo kūną į 12 dalių, simbolizuojančių 12 metų, praėjusių po tėvo nužudymo, antradienį pranešė žiniasklaida.
Indijos policija
Indijos policija / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Alamas Khanas buvo 12-metis, kai vienas šeimos draugas nužudė tėvą jo akivaizdoje 2003 metais. Nuo to laiko jaunuolis visą laiką rezgė keršto planus ir galiausiai juos įgyvendino praeitą savaitę, kai pakvietė žudiką užeiti išgerti.

Nugirdęs Mohammadą Raisą savo namuose Utar Pradešo valstijoje, A.Khanas jį mirtinai subadė peiliu, o tada, naudodamasis plaktuku ir pjūklu, supjaustė lavoną, jaunuolis sakė žurnalistams pirmadienį, kai buvo suimtas.

Tada jis su vienu bendrininku sudėjo palaikų dalis į plastikinius maišus ir išmetė į upę. Kai srovė išnešė maišus į krantus, policija atpažino M.Raiso palaikus pagal randą ant jo liemens, likusį po operacijos.

A.Khanas buvo suimtas, kai liudininkai nurodė, kad M.Raisas paskutinį kartą buvo pastebėtas besilankantis to jaunuolio namuose. Areštuotas įtariamasis visiškai prisipažino.

„Paleidau muziką visu garsu ir sukapojau jo kūną į dvylika dalių“, – A.Khaną citavo dienraštis „The Times of India“.

A.Khanas niekam nepasakojo, kas buvo jo tėvo žudikas, tik laukė 12 metų, kol „įgyvendino savo svajonę“ atkeršyti. Jis pridūrė esantis „laimingas, jog tai dabar jau atlikta“.

Policijos vyriausiasis inspektorius Ramas Sureshas Yadavas sakė laikraščiui, kad A.Khanas prisipažino įvykdęs nusikaltimą ir „visiškai dėl jo nesigailėjo“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius