-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indijoje susidūrus keleiviniams traukiniams žuvo apie 15 žmonių (nuotraukos)

Indijos šiaurėje greitajam traukiniui trečiadienio rytą įsirėžus į kito keleivinio traukinio galą žuvo apie 15 žmonių, o dar apie 50 įstrigo suniokotame vagone, pranešė pareigūnai ir žiniasklaida.
Indijoje susidūrė traukiniai
Indijoje susidūrė traukiniai / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Traukinys Indija

Vietos televizijos kanalai nurodė, kad ši avarija galėjo nusinešti 10–15 žmonių gyvybes, o vienas vietos geležinkelių pareigūnas naujienų agentūrai AFP patvirtino, jog žuvo mažiausiai keturi žmonės.

Šis incidentas įvyko neturi Mathuros miesto, už 150 kilometrų į pietus nuo Delio.  Gelbėtojai darbavosi mechaninėmis žirklėmis, mėgindami išlaisvinti dešimtis žmonių, kurie tikriausiai liko įstrigę smarkiai apgadintame vagone, nuriedėjusiame nuo bėgių per susidūrimą.

„Mažiausiai keturi žmonės žuvo per avariją, kuri įvyko netoli Mathuros geležinkelyje tarp Agros ir Delio“, – sakė įvykio vietoje buvęs Rajendra Duttas Tripathi, gretimo Agros miesto Geležinkelių skyriaus vadovas.

„Daugiau nei 12 žmonių buvo išvežti gydyti į netoliese esančią ligoninę“, – pridūrė jis.  Aukštas Agros policijos pareigūnas Vijayas Kumaras televizijai CNN-IBN sakė, kad šis incidentas įvyko 5 val. 30 min. vietos (3 val. Lietuvos) laiku, tačiau atsisakė nurodyti žuvusiųjų skaičių.

Pasak jo, greitasis traukinys, važiuodamas iš pietinės Goa valstijos į Delį, rėžėsi į stovintį Mevaro naktinį greitąjį traukinį, kuris kursuoja tarp Radžasthano valstijos ir sostinės. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius