Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Indijoje žmogus iš darbovietės atleistas praėjus 24 metams po to, kai nepasirodė darbe

Indijoje inžinierius A.K Verma išėjo atostogų 1990 metų gruodžio mėnesį ir nuo to laiko darbe nepasirodė. Bet prireikė daugiau kaip 24 metų, kad jis būtų atleistas iš darbo, skelbia guardian.co.uk.
Goa
Goa / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 Indija Darbas

Indijos viešųjų darbų departamente elektriku dirbęs vyras iš karto po atostogų kelis kartus prašė pratęsti jas, tačiau darbovietė atsisakė tai padaryti. 

Buvo atliktas tyrimas, ir 1992 metais vyras pripažintas kaltu dėl ilgą laiką nepasirodymo darbe. Tačiau prireikė dar 22 metų, kad vyras būtų atleistas galutinai. Tokios gaišaties priežastimi tapo Indijos biurokratinio aparato gremėzdiškumas. 

Indijos biurokratinė sistema 2012 metais buvo pripažinta blogiausia visoje Azijoje. Indijos valdininkai seniai pagarsėję savo vėlavimais ar nepasirodymais darbe. Jie taip pat mėgsta pramogauti darbo metu, tarkime, žaisti golfą. 

Tiesa, naujasis šalies premjeras Narenda Mori stengiasi keisti šią padėtį. Jis ėmė važinėti į valstybės įstaigas be jokio perspėjimo, taip tikrindamas jų discipliną. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius