-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Indonezijoje apvirtus žvejų laivui žuvo šeši žmonės, trys dingo

Indonezijos rytuose mažiausiai šeši žmonės žuvo, o dar trys dingo atvirtus žvejų laivui, šeštadienį pranešė vienas pareigūnas.
Indonezijos žvejų laivai
Indonezijos žvejų laivai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Medinis laivas apvirto penktadienio popietę, išplaukęs iš Takalar Lamos upės upės į Tanah Kekės salą Pietų Sulavesio provincijoje. Jame buvo iš viso 29 žmonės.

Dvi dešimtys žmonių buvo rasti gyvi, bet gelbėtojai tebeieško dingusių keleivių.

Nelaimės priežastis vis dar nežinoma, naujienų agentūrai AFP sakė Susisiekimo ministerijos atstovas Lollanas Panjaitanas.

„Kadangi medinis žvejybos laivas išvyko iš neoficialios vietos, o ne iš oficialaus uosto, mes nelabai galėjome jį kontroliuoti“, – pripažino pareigūnas ir pridūrė, kad laivas neturėjo leidimo leistis į šią kelionę.

Indonezija, turinti daugiau kaip 17 tūkst. salų, yra labai priklausoma nuo vandens transporto, bet šioje srityje saugos reikalavimų menkai tesilaikoma ir dažnai nutinka nelaimių.

Sausį gaisras apie 200 žmonių gabenusiame keleiviniame laive, plaukusiame iš sostinės Džakartos į netoliese esančią Tidungo salą, nusinešė daugiau kaip 20 gyvybių.

Lapkritį mažiausiai 54 žmonės žuvo, kai perpildytas greitaeigis laivas, kuriame buvo trys įgulos nariai ir 98 keleiviai, užplaukė ant rifo iš Malaizijos į Batamą Indonezijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius