Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ingušijoje susisprogdinus mirtininkei, žuvo vienas milicininkas

Ingušijos Nazranės rajono apylinkės įgaliotinių tarnybos viršininkas, kurį penktadienį sužeidė šūviu iš pistoleto kovotoja mirtininkė, mirė ligoninėje, pranešė šaltinis šios neramios Šiaurės Kaukazo respublikos teisėsaugos institucijose.
Kadras iš įvykio vietos.
Ingušijoje išpuoliai pastaruoju metu padažnėjo. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Anksčiau buvo pranešta, kad Ingušijos Nazranės rajono Ekaževo gyvenvietėje, kur nuo penktadienio ryto vyksta kovotojų sulaikymo operacija, susisprogdino milicininkų apsupta mirtininkė. Tai įvyko maždaug 11 val. 20 min. vykstant specialiajai operacijai prie namo, kur slepiasi įtariami kovotojai.

Kaip patikslino Ingušijos VRM, per specialiąją operaciją prie vietos, kur buvo imamasi specialiųjų priemonių, priėjo moteris ir iš pistoleto šovė į krūtinę milicijos kapitonui Ruslanui Curovui.

„Atsakomąja ugnimi užpuolikė buvo nukauta, o paskui sprogo sprogdinimo įtaisas, kuris buvo pritvirtintas prie jos kūno. Per sprogimą niekas nenukentėjo“, – pareiškė VRM atstovas.

Šiuo metu mirtininkės tapatybė nustatoma, jos kūno sprogimas nesudarkė.

Ingušijos VRM taip pat pranešė, kad šiuo metu su Čečėnija besiribojančioje respublikoje išsiuntinėtas pranešimas, kad dar viena mirtininkė, operatyvinių darbuotojų duomenimis, pasirengusi įvykdyti teroro aktą prieš milicininkus.

„Šiuo metu imamasi priemonių mirtininkės tapatybei nustatyti ir ją sulaikyti“, – sakė VRM atstovas.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius