Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internete – liudijimas apie pabėgusio Ukrainos prezidento Viktoro Janukovyčiaus mirtį

Ukrainos politinių paskalų portalas ORD 02 paskelbė sensacingą dokumentą – į Rusiją pabėgusio Ukrainos prezidento Viktoro Janukovyčiaus mirties liudijimą.
V.Janukovyčiaus mirties liudijimas
V.Janukovyčiaus mirties liudijimas

Dokumente rašoma, kad V.Janukovyčius mirė 2014 m. vasario 28 d. Rostovo prie Dono mieste. Jo mirties liudijimas surašytas 2014 m. kovo 3 d. Patvirtinimo, kad šis dokumentas yra tikras, o ne klastotė, nėra. Taip pat nėra jokių kitų patvirtinimų apie V.Janukovyčiaus mirtį.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Viktoras Janukovyčius 2014 metų kovo 11 dieną (kairėje) ir vasario 28 dieną (dešinėje)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Viktoras Janukovyčius 2014 metų kovo 11 dieną (kairėje) ir vasario 28 dieną (dešinėje)

Iš Ukrainos pabėgęs VJanukovyčius Rostove prie Dono vasario 28 d. surengė spaudos konferenciją ir po jos dingo iš viešumos. Kitą dieną Ukrainos žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad V.Janukovyčius patyrė širdies smūgį ir mirė Rostovo prie Dono ligoninėje. Ligoninė šią informaciją paneigė ir teigė, kad V.Janukovyčius nebuvo atvežtas gydyti. Pats pabėgęs Ukrainos prezidentas tylėjo.

Kovo 11 d. V.Janukovyčius Rostove prie Dono surengė dar vieną spaudos konferenciją, kurioje pranešė, kad jis yra gyvas ir sveikas. Tačiau V.Janukovyčius tik perskaitė pareiškimą ir išėjo neatsakęs į klausimus. Po spaudos konferencijos prasidėjo diskusijos, jog joje buvo ne V.Janukovyčius, o jo antrininkas.

Praėjusią savaitę Rusijos žiniasklaida pranešė, kad V.Janukovyčiui Maskvoje buvo atlikta širdies operacija – šuntuotos kraujagyslės. Operacija esą buvo sėkminga ir jis išleistas iš ligoninės. Praėjusį penktadienį V.Janukovyčius turėjo surengti dar vieną spaudos konferenciją, tačiau vietoj jos buvo tik išplatintas jo pranešimas spaudai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius