Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 10 23

Internete plinta žinia apie sustojusią V.Putino širdį: ekspertas paaiškino, kaip tai vertinti

Gandai apie prastą Rusijos prezidento Vladimiro Putino sveikatos būklę – seniai ne naujiena. Naujausias jų skelbia, kad V.Putinui praėjusią naktį buvo sustojusi širdis. Teigiama, kad dabar Rusijos vadovo būklė yra stabili, nors jis ir toliau yra gydytojų priežiūroje. Apie tai, kaip vertinti tokius pranešimus ir informacinio karo užkulisius, portalas 15min pasikalbėjo su Vilniaus universiteto Tarptautinių santykių ir politikos mokslų instituto asistentu, informacinio karo temos žinovu dr. Nerijumi Maliukevičiumi.
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas / „AP“/„Scanpix“

Pirmadienį Ukrainos naujienų agentūra „Unian“, remdamasi pasitikėjimo nekeliančiu kanalu susirašinėjimo platformoje „Telegram“, paskelbė, kad praėjusią naktį buvo iškilusi rimta grėsmė V.Putino sveikatai – esą jam buvo sustojusi širdis.

„Telegram“ kanalas „Generolas SVR“ pranešė, kad garso išgąsdinti apsaugininkai Rusijos vadovą rado gulintį ant grindų.

„Vakar apie 21.05 val. Maskvos laiku apsaugos pareigūnai išgirdo triukšmą ir kritimo garsus, sklindančius iš prezidento miegamojo. Du saugumo tarnybos pareigūnai nedelsdami nuėjo į kambarį ir pamatė ant grindų šalia lovos gulintį V.Putiną, o stalas su maistu ir gėrimais buvo apverstas. Tikriausiai, krisdamas prezidentas atsitrenkė į stalą ir indus ir juos nuvertė ant grindų...“, – rašoma žinutėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius