-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irakas skelbia per antskrydžius Sirijoje nukovęs 36 IS teroristus

Irakas sekmadienį paskelbė, kad šalies pajėgos per antskrydžius Sirijoje šią savaitę nukovė „36 teroristus“, priklausančius „Islamo valstybei“, įskaitant ir aukšto rango narius.
„Islamo valstybės“ vėliava
„Islamo valstybės“ vėliava / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienį paviešintame operacijos vaizdo įraše matyti, kaip F-16 naikintuvai sunaikina namą rytinėje Sirijos dalyje.

„Per Irako surengtus antskrydžius, kuriuos balandžio 19 d. įvykdė keli F-16 naikintuvai, buvo taikytasi į „Islamo valstybės“ teroristus, kurie kėlė grėsmę Irakui“, – sakė Jungtinio operacijų štabo atstovas generolas Yahya Rasool.

„Mūsų turimais duomenimis, antskrydžiai buvo surengti per teroristų vadeivų susitikimą ir buvo pasiektas tikslas nukaunant 36 iš jų“, – sakė jis.

Su „Islamo valstybės“ džihadistais kovojanti JAV vadovaujama koalicija patvirtino antskrydžių faktą. Šie buvo surengti netoli Hadžino mieste Sirijos rytinėje Deir Ezoro provincijoje, esančioje už maždaug 50 km nuo Irako sienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius