-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Charleso de Gaulle'o oro uosto terminalo buvo evakuoti žmonės

Iš Paryžiaus Charleso de Gaulle'o oro uosto evakuoti 2 tūkst. žmonių, nes baimintasi, kad dėl susikaupusio sniego gali įlūžti terminalo stogas.
Prancūzijoje
Prancūzijoje / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ant oro uosto terminalo stogo susikaupė maždaug 60 centimetrų sniego. Pagalbos darbuotojai jį turėjo nuvalyti iki 14 val. Grinvičo (16 val. Lietuvos) laiku, praneša portalas telegraph.co.uk.

Žmonės per evakuaciją išliko ramūs.

Telegraph.co.uk primena, kad 2004 metais, praėjus kelioms savaitėms po terminalo atidarymo, įgriuvo jo stogas. Per nelaimę žuvo keturi žmonės, dar šeši buvo sužeisti.

Penktadienį ryte dėl nepalankių oro sąlygų buvo atšaukta pusė iki pietų turėjusių įvykti skrydžių į ir iš Charles'o de Gaulle'o oro uosto. Dėl atšauktų skrydžių oro uoste įstrigo 2 tūkst. namo Kalėdoms norėjusių sugrįžti žmonių.

15min.lt jau rašė, kad Charleso de Gaulle'o oro uostui trūksta specialaus ledą tirpdančio skysčio. Jo atsargos oro uoste greičiausiai pasipildys tik pirmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius