-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Talino į Rygą autobusu važiavę Ukrainos kariai pateko į avariją, vairuotojas žuvo

Estijos gynybos pajėgų spaudos tarnyba pranešė, kad per eismo įvykį Latvijoje žuvo estas autobuso vairuotojas, sužeisti Ukrainos kariai.
Ukrainos kariai Marjinkoje
Ukrainos kariai Marjinkoje / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Skelbiama, kad šeštadienio vakarą Latvijoje, kelyje „Via Baltica“, iš Talino į Rygą važiavęs autobusas susidūrė su sunkvežimiu, vienas žmogus žuvo, 26 buvo sužeisti, skelbia Estijos žiniasklaida.

Netoli Estijos sienos įvykusios avarijos metu kelioms valandoms buvo uždarytas kelias, gelbėjimo operacijoje dalyvavo abiejų šalių gelbėjimo brigados.

Estijos gynybos pajėgų generalinio štabo duomenimis, per avariją žuvo gynybos karius vežęs autobuso vairuotojas, sužeistas Estijos karys, kuris nuvežtas į ligoninę apžiūrai. Pranešama, kad jo gyvybei pavojaus nėra.

Eismo įvykio metu sužeisti Ukrainos kariai taip pat išvežti į ligoninę.

Estijos gelbėjimo centro vadovas Toivo Timas Nolvakas nurodė, kad įvykio vietoje dirbo penki greitosios pagalbos ekipažai, septynios medikų brigados ir policijos patruliai.

Pranešama, kad sužeistieji, kurių būklė sunki, išvežti į ligonines Rygoje, Vidžemėje ir Parnu. Latvijos portalo „Delfi“ duomenimis, į Parnu ligoninę patego 10 sužeistųjų, trims iš jų prireikė rimtesnio gydymo. Vienas žmogus nugabentas į ligoninę Taline.

Latvijos transliuotojo duomenimis, šeštadienį tame pačiame kelyje dėl sniego ir plikledžio užfiksuoti dar keli eismo įvykiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius