Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

„Islamo valstybė“ pagrobė norvegą ir kiną – reikalauja milžiniškos išpirkos

Anglų kalba leidžiamame „Islamo valstybės“ žurnale paskelbta apie įkaitais paimtus du asmenis iš Norvegijos ir Kinijos. Už jų gyvybes reikalaujama milžiniškos išpirkos, rašo news.vice.com
Norvegas įkaitas
Ole Johanas Grimsgaardas-Ofstadas

48 metų norvegas iš Oslo Ole Johanas Grimsgaardas-Ofstadas ir 50-metis kinas Fan Jinghui iš Pekino laikomi įkaitais. Apie jų pagrobimo laiką ir vietą nėra skelbiama.

Šių metų sausio 18 dieną O.J.Grimsgaardas-Ofstadas buvo įkėlęs nuotrauką, kurioje jis Turkijoje, netoli Sirijos sienos. Po šešių dienų jis išplatino nuotrauką, kurioje matomas šiaurės vakarų Sirijos provincijoje, Idlibe. „Aš pagaliau čia“, – rašė jis.

Norvegijos premjerė Erna Solberg patvirtino, kad jos šalies pilietis yra laikomas įkaitu. „Mūsų tikslas yra pargabenti šį pilietį atgal į namus“, – teigė ji.

Norvegijos premjerė Erna Solberg patvirtino, kad jos šalies pilietis yra laikomas įkaitu. „Mūsų tikslas yra pargabenti šį pilietį atgal į namus“, – teigė ji.

„Vyriausybė reaguoja labai rimtai. Mes negalime pasiduoti teroristų, nusikaltėlių spaudimui. Norvegija nemoka išpirkų. Mes nesiderame su ciniškais teroristais“, – sakė ji, pridurdama, kad išpirkos mokėjimas paskatintų ir toliau grobti žmones.

Kinas įkaitas
Fan Jinghui

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje