-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 19 /12:53

Ispanijoje į patikros postą įsirėžus krovininiam sunkvežimiui žuvo šeši žmonės 

Ispanijos pietuose ankstų antradienio rytą į policijos patikros postą įsirėžė krovininis sunkvežimis ir pražudė šešis žmones, įskaitant du pareigūnus, pranešė regiono vyriausybė.
Eduardo Parra / ZUMAPRESS.com
Eduardo Parra / ZUMAPRESS.com
Temos: 2 Ispanija Avarija

Andalūzijos vyriausybės išplatintame pranešime nurodoma, kad dar trys žmonės buvo sužeisti per eismo įvykį, kuris įvyko apie 4 val. 30 min. vietos (5 val. 30 min. Lietuvos) laiku greitkelyje netoli Los Palasios miesto Sevilijos provincijoje. 

Visi trys sužeistieji priklauso Ispanijos civilinės gvardijos policijos vadovaujamoms pajėgoms, sakoma pranešime socialiniame tinkle „X“.

„Norėčiau pasiųsti visą savo meilę ir solidarumą per kelių patikrinimą žuvusių žmonių, iš kurių du buvo policijos pareigūnai, šeimoms“, – socialiniame tinkle „X“ rašė Ispanijos ministras pirmininkas Pedro Sanchezas (Pedras Sančesas) ir pridūrė, kad linki „greitai pasveikti per šią tragišką avariją sužeistiems asmenims“.

Ispanijos žiniasklaida teigė, kad iki tol, kol į juos rėžėsi sunkvežimis, pareigūnai vykdė įprastinius patikrinimus dėl prekybos narkotikais. Sunkvežimio vairuotojas buvo sulaikytas, jo organizme narkotikų ar alkoholio neaptikta, sakoma pranešimuose.

Sevilijos provincijos centrinės valdžios atstovas Francisco Toscano (Fransiskas Toskanas) naujienų radijui „Cadena Ser“ sakė, kad išsiblaškęs vairuotojas, matyt, netyčia atsitrenkė į policijos patikros punktą.

Šis nelaimingas atsitikimas įvyko po to, kai vasarį žuvo du civilinės gvardijos pareigūnai, į jų laivą Pietų Ispanijos Barbatės uoste įsirėžus narkotikų kontrabandininkų vairuojamam greitaeigiam kateriui.

Ispanija yra viena iš pagrindinių šalių, per kurios uostus į Europą patenka narkotikai, mat ši šalis palaiko glaudžius ryšius su Lotynų Amerika, kuri yra pagrindinis kokaino šaltinis, bei yra netoli Maroko – vieno iš svarbiausių kanapių dervos šaltinių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius