-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijoje sulaikyta lietuvių pora, įtariama tautiečio nužudymu

Jaunas Ispanijoje, Valencijos provincijoje, gyvenęs Lietuvos pilietis dingo lapkričio 26 dieną. Policijai niekaip nesisekė rasti nežinia kur prapuolusio 28 metų Sauliaus Stankaus.
Kalėjimas
Kalėjimas / Photos.com
Temos: 2 Nužudymas Ispanija

Vyriškio kūnas su smurto žymėmis rastas gruodžio viduryje, nustatyta, kad jis buvo nužudytas. Ispanų pareigūnai sulaikė du asmenis, kurie įtariami lietuvio nužudymu, rašo lrytas.lt.

Ispanų spauda praneša, kad draugai S.Stankų paskutinį kartą matė lapkričio 26-osios vakarą. Vyras išėjo iš restorano Palomaro mieste ir dingo. Su savimi jis nepasiėmė paso, o jo automobilis buvo rastas gatvėje nepaliestas.

S.Stankus Ispanijoje dirbo statybininku, vidaus apdailos meistru. Iš Lietuvos jis išvyko prieš 10 metų, palikęs šeimą tėvynėje.

Lavoną gruodžio 19 dieną Favaros miške, netoli kelio, rado grybautojai. Kūnas buvo suvyniotas į audinį ir įkištas į plastikinį maišą. Po dviejų dienų pareigūnai nustatė ir patvirtino, kad rastas lavonas yra dingusio lietuvio. Ekspertai nusprendė, kad S.Stankus buvo pasmaugtas.

Auką pažinoję liudininkai tikina, kad S.Stankus ėmė pyktis su lietuvių pora, nes vaikinas ir mergina nesiteikė išsikraustyti.

Trečias įtariamasis – taip pat Lietuvos pilietis. Dabar jis sėdi kalėjime, nes lapkričio pabaigoje įkliuvo su kilogramo hašišo kroviniu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius