Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijos dienraštis publikavo prieštaringai vertinamas Berlusconi nuotraukas (atnaujinta 17.45 val.)

Vienas ispanų laikraštis penktadienį paskelbė Silvio Berlusconi nuotraukas, darytas jo viloje Sardinijoje, kuriose jį supa kelios moterys ir kurias į skandalą įsivėlęs Italijos premjeras praėjusią savaitę bandė uždrausti skelbti.
Ispanų laikraštis išspausdino skandalingas S.Berlusconi nuotraukas
Ispanų laikraštis išspausdino skandalingas nuotraukas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Trečiadienį S.Berlusconi atžvilgiu buvo pradėtas tyrimas dėl įtariamo jo oficialaus lėktuvo naudojimo asmeniniams svečiams, tarp jų – flamenko šokėjai, į tą vilą nuskraidinti.

Penkiose nuotraukose, kurias išspausdino „El Pais“ matomų kelių moterų veidai yra užmaskuoti. Vienos jų nufotografuotos vilos sode šalia S.Berlusconi, kitos – besideginančios su maudymosi kostiumėliais ar be viršutinės jų dalies. Vienoje nuotraukoje taip pat matyti nuogas vyras, kurio veidas taip pat užmaskuotas.

Šios nuotraukos yra tarp šimtų fotografijų, kurias premjero viloje padarė Sardinijos fotografas Antonello Zappadu.

„Scanpix“ nuotr./S.Berlusconi
S.Berlusconi

Italijos prokurorai praėjusią savaitę nurodė konfiskuoti tas nuotraukas.

Taip pat pranešta, kad S.Berlusconi praėjusią savaitę parašė Italijos duomenų apsaugos agentūrai ir paprašė sustabdyti viloje „Villa de Porto Rotondo“ darytų nuotraukų publikavimą, nes tai esą pažeistų jo privatumą.

A.Zappadu „tvirtina, kad kiekvieną savaitgalį oficialiais lėktuvais į Kosta Esmeraldos oro uostą (Sardinijoje) būdavo atskraidinami premjero draugai, menininkai, šokėjai televizijos laidų vedėjos“, rašo „El Pais“.

72 metų premjeras šiuo metu skiriasi su žmona, be to, yra persekiojamas gandų apie santykius su modelio karjeros siekiančia 18-mete.

Papildyta 17.45 val. Italijos premjeras S.Berlusconi penktadienį tvirtino, kad jam nėra ko bijoti ispanų dienraščio publikacijos, kurioje išspausdintos prieštaringai vertinamos nuotraukos iš vieno vakarėlio jo viloje Sardinijoje.

Tose nuotraukose, kurios paskelbtos „El Pais“ penktadienio numeryje ir interneto svetainėje, matyti moterys nepridengtomis krūtimis ir visiškai nuogas vyras. Tačiau 72 metų S.Berlusconi tvirtina, kad tos nuotraukos yra „nekaltos“.

„Aš nebijau. Tai nekaltos nuotraukos, nėra jokio skandalo, bet buvo agresyvus įsibrovimas į mano privatų gyvenimą“, – sakė jis Italijos visuomeniniam radijui.

„Tose nuotraukose matyti žmonės, besimaudantys sūkurinėje vonioje privačiose valdose, (darantys) tai, ką vakarėlio svečiai buvo pakviesti daryti“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius