Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijos karalienė pasirinko skrydį „Ryanair“

Ispanijos karalienė Sofia davė pasauliui taupumo pamoką, į Londoną nuskridusi pigių reisų kompanijos „Ryanair“ lėktuvu, bilietą įsigijusi už 13 svarų sterlingų (apie 52 Lt).
Ispanijos karališkoji pora vizito Lietuvoje metu.
Ispanijos karališkoji pora vizito Lietuvoje metu. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip praneša naujienų portalas Telegraph.co.uk, Ispanijos karalienė į Didžiąją Britaniją skrido aplankyti savo brolio Konstantino, buvusio Graikijos karaliaus. Jis po širdies operacijos sveiksta vienoje Londono ligoninių.

70-metė monarchė lėktuvu skrido iš Ispanijos šiaurėje esančio Santanderio miesto, o po dvi valandas trukusio skrydžio nusileido Stanstedo oro uoste.

Išskyrus Ispanijos karalių Juaną Carlosą, kuris visuomet skraido Ispanijos kariuomenės lėktuvais, visa ispanų karališkoji šeima naudojasi paprastais „mirtingųjų“ reisais tiek Ispanijos viduje, tiek keliaudami už jos ribų. Tačiau šis kartas pirmasis, kai vienas aukščiausių Burbonų dinastijos atstovų naudojosi pigių skrydžių oro linijų paslaugomis.

„Ryanair“ tiko labiausiai

„Kai tik įmanoma, karališkosios šeimos atstovai naudojasi ispanų oro linijomis, tačiau šiuo atveju „Ryanair“ pasiūlytas reisas tiko labiausiai“, – pranešė Ispanijos karališkųjų rūmų atstovas, pridurdamas, kad tai pirmasis kartas, kai buvo pasinaudota „Ryanair“ paslaugomis.

Pigių skrydžių kompanija vienintelė organizuojanti tiesioginius skrydžius iš Santanderio į Londoną. Ispanijos Santanderio mieste karalienė Sofia lydėjo savo vyrą į Ispanijos ginkluotojų pajėgų šventę.

Taupumas bado akis

Karalienė Sofia į Londoną atvyko su privačiu vizitu aplankyti brolio, kuris Didžiosios Britanijos sostinėje kartu su žmona gyvena nuo 1973-ųjų, kai Graikijoje buvo panaikinta monarchija. 68-erių buvęs Graikijos karalius Konstantinas II yra Didžiosios Britanijos princo Williamo krikštatėvis.

Karalienės Sofios taupumas bado akis britams, mat šios šalies karališkoji šeima kelionėms į užsienį išleidžia milžiniškas sumas ir nuomojasi asmeninius lėktuvus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius