Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijos kurorte rasta išžudyta visa britų šeima

Ispanijos Kosta del Solio kurorte rasta negyva visa britų šeima. Trijų žmonių kūnai rasti name, kurį britai buvo išsinuomoję, skelbia „The Independent“. Manoma, kad vyras nušovė lėtine liga sirgusią žmoną, neįgalią dukterį ir nusišovė pats.
Ispanijos pareigūnas.
Ispanijos pareigūnas stovi ties namu, kur įvyko žudynės. / Kadras iš Youtube.com

Visi trys kūnai su šautinėmis žaizdomis aptikti viloje Michase, Fuenchiroloje. Manoma, kad jie išgulėjo kelias dienas.
Kaimynų teigimu, viloje neseniai lankėsi skolų išieškotojai. Tėvu jie įvardijo Philipą Woodą, dukra buvo vardu Sophie. Kaimynai teigia prieš kelias dienas girdėję aidinčius šūvius.

Pareigūnai patvirtino, kad šeima kilusi iš Didžiosios Britanijos. „Paskutinė informacija, kurią turime, yra tokia, jog savininkas su šeima negalėjo susisiekti kelias dienas ir ši nebuvo sumokėjusi už nuomą. Jis nuvyko į namus ir kai niekas neatidarė durų, įėjo vidun. Išvydęs negyvą vyrą ant sofos jis iškart iškvietė policiją“, – sakė atstovė spaudai.

Pasak jos, į namus nuvykę pareigūnai žmoną ir dukrą negyvas aptiko miegamajame. „Pirminė hipotezė šioje ankstyvoje tyrimo stadijoje yra tokia, kad tai žmogžudystė ir savižudybė“, – sakė ji. Nepatvirtintais duomenimis, dukra turėjo Dauno sindromą.

Vienas šeimos draugas teigė, kad P.Woodą slėgė daug problemų. „Jo dukra užaugo, tačiau protas vis dar buvo tarsi kūdikio ir žmona jau kurį laiką sirgo“, – sakė bičiulis.

66-erių kaimynė Elizabeth Van Heyningen teigė, kad kaimynas iš pradžių dirbo Ispanijos banke, vėliau – nekilnojamojo turto agentu, o galiausiai neteko darbo.

„Manau, jie pristigo pinigų. Jis vairuodavo BMW, o jo žmona turėjo nuosavą gražų automobilį, tačiau vėliau jie juos pardavė ir išsinuomojo „Opel“, kurį ir vairavo“, – pasakojo kaimynė.

Ispanijos vidaus reikalų ministro atstovas spaudai teigė, kad šeima Michase gyveno jau gana ilgą laiką. Tai draugiškas miestelis su daugybe kavinių ir restoranų, kuriuos mėgsta turistai ir Ispanijoje gyvenantys britai.

Teigiama, kad baltais Andalūzijai tipiškais nameliais apstatytas Costa del Sol regionas pastaraisiais metais neteko savo reputacijos, mat čia įsikūrė daug ieškomų britų. Pakrantės regionas buvo pramintas Costal del Crime (nusikalstama pakrantė).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius