-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijos rytuose per bėgimą su buliais mirtinai subadytas prancūzas

Įniršęs bulius anksti antradienį subadė vieną prancūzų turistą per festivalį Ispanijos rytuose, pranešė vietos valdžia. 44 metų vyras mirė naktį Pedregero miestelyje į šiaurę nuo Alikantės, kur kartu su draugais dalyvavo bėgime su buliais, sakoma miesto rotušės pranešime.
APTOPIX Spain San Fermin.JPEG-0664a
Bėgimas Pamplonos gatvėse / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 Korida Ispanija

„Apie 1 val. (vietos, 2 val. Lietuvos) laiku jis buvo subadytas buliaus, kuris jį labai sunkiai sužalojo. Medikų komanda galėjo tik patvirtinti jo mirtį“, – nurodė rotušė.

Pedregero administracija pridūrė, kad šventės organizatoriai atšaukė visus bulių bėgimus iki trečiadienio „gedulo ženklan“, bet aukos vardas nebuvo paskelbtas.

Tuo tarpu Ispanijos šiauriniame Pamplonos mieste penkiems žmonėms prireikė medikų pagalbos, kai jie susižeidė bėgdami su buliais šių metų San Fermino festivalyje, pranešė organizatoriai. Tie penki 20–46 metų vyrai susižeidė pargriuvę, bet nei vienas nebuvo subadytas.

Per pastarąją savaitę Pamplonoje rengtus tradicinius San Fermino festivalio renginius, pritraukiančius šimtus tūkstančių žmonių iš viso pasaulio, buvo subadyti iš viso 10 žmonių.

Per pirmąjį bulių bėgimą liepos 7-ąją buvo subadyti du amerikiečiai ir britas, o dar aštuoni žmones patyrė kitokių traumų. Antradienį įvyko paskutinis šių metų San Fermino festivalio bulių bėgimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius