Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ispanijos sostinę Madridą siaubė dideli potvyniai

Madrido ir jo apylinkėse eismas gatvėmis ir metropoliteno linijomis antradienį buvo smarkiai sutrikdytas dėl praeitą naktį kilusių smarkių liūčių, sukėlusių didelių potvynių, pranešė tarnybos.
Potvyniai Madride
Potvyniai Madride / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Vietos žiniasklaidos paskelbtuose vaizdo įrašuose matyti, kad sostinės priemiestyje Arganda del Rėjuje purvo srautai nešė automobilius, o gatves padengė krušos ledėkų sluoksnis.

VIDEO: Gyventojai nematė nieko panašaus: po liūties gatvės virto upėmis – srovė nešė automobilius

„Niekas nebuvo sužeistas, o ištikus tokio masto masto audrai intervencijos buvo gana nedidelės – iš gatvių šalintos šakos, garažų, rūsių ir verslo įmonių užliejimai“, – naujienų agentūrai sakė gelbėjimo tarnybos atstovas.

Pirmadienį regiono ugniagesių tarnyba priėmė 152 iškvietimus.

Pirmadienį vakare kai Madridą juosiančių keturių greitkelių kai kuriuose ruožuose eismas buvo užblokuotas. Taip pat buvo paralyžiuotas eismas penkiomis metropoliteno linijomis; buvo užlietos kelios stotys.

Antradienį ryte eismas kai kuriais greitkeliais vis dar buvo ribojamas. Taip pat išliko užblokuota viena požeminė linija ties Arganda del Rėjumi.

Šio pietrytinio priemiesčio ligoninė, taip pat didelė Taikos ligoninė Madride buvo užlietos, sakė gelbėjimo tarnybos atstovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius