Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išpuolio Strasbūre vykdytojo ieškanti policija surengė reidą miesto pietiniame rajone

Dešimtys Prancūzijos policijos pareigūnų, įskaitant elitinių RAID pajėgų narius, ketvirtadienį apsupo vieną teritoriją Strasbūro miesto pietinėje dalyje, kur paskutinį kartą buvo matytas įtariamas užpuolikas, atakavęs miesto kalėdinę mugę, pranešė ten esantis naujienų agentūros AFP reporteris.
Cherifas Chekattas
Cherifas Chekattas / „Scanpix“/AP nuotr.

Kol kas nepatvirtinta, ar ši operacija susijusi su antradienio vakarą šiame rytiniame Prancūzijos mieste įvykusiomis šaudynėmis, per kurias žuvo trys žmonės ir dar 13 buvo sužeisti.

Policija blokavo kelias gatves Noidorfo rajone netoli nuo Strasbūro centro, kur įtariamas užpuolikas Cherifas Chekattas antradienio vakarą apsikeitė šūviais su policijos pareigūnais, išlipęs iš taksi automobilio.

Daugiau kaip 700 Prancūzijos saugumo pajėgų narių mėgina rasti Ch.Chekatt pėdsakų po antradienį įvykdyto kruvino išpuolio, per kurį užpuolikas šaudė ir badė žmones, atėjusius į populiarią kasmet Strasbūre vykstančią mugę.

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas, išvykęs į Briuselyje rengiamą Europos Sąjungos viršūnių susitikimą, nurodė, kad teisingumo ministras Christophe'as Castaneras ketvirtadienį vakare iškeliaus į Strasbūrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius