-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Įtakingas JAV politikas po bandymo nusižudyti ir įtarimų dėl meilės romano atsistatydino

Įtakingas JAV Džordžijos valstijos Atstovų rūmų pirmininkas po bandymo nusižudyti ir buvusios žmonos kaltinimų dėl meilės romano su viena lobiste ketvirtadienį atsistatydino.

Glennas Richardsonas, pirmasis valstijos Atstovų rūmų pirmininkas respublikonas nuo JAV pilietinio karo laikų, pelnė net savo politinių priešininkų užuojautą, kai praėjusį mėnesį viešai prisipažino, kad badė nusižudyti išgerdamas migdomųjų vaistų.

Tačiau tada jo buvusi žmona pasirodė televizijoje ir apkaltino jį turėjus romaną su viena lobiste, kai jiedu dar buvo susituokę.

G.Richardsonas trumpame pareiškime, kurį paskelbė per Atstovų rūmų ryšių tarnybą, į tuos kaltinimus nieko neatsako. Jis tame pareiškime nurodo, kad sausio 1 dieną pasitrauks iš Aatstovų rūmų pirmininko ir deputato postų. Tačiau G.Richardsonas pamini neseniai pareikštą savo prisipažinimą, kad grumiasi su depresija.

„Baiminuosi, kad šios savaitės žiniasklaidos dėmesys iškreipė šią žinią ir pakenkė daugeliui nuo šios ligos kenčiančių žmonių“, – sakoma jo pareiškime.

49 metų G.Richardsonas vienu metu buvo laikomas rimtu pretendentu į valstijos gubernatorius. G.Richardsonas viešai nieko nekalbėjo nuo pat buvusios žmonos pareiškimo šią savaitę, kad jis miegojo su lobiste, stūmusia įstatymo projektą dėl 300 mln. dolerių (687 mln. litų) vertės naftotiekio, kurį jis rėmė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius