-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijoje slaugytoja įtariama nužudžiusi 13 pacientų

Italijoje suimta dar viena slaugytoja, įtariama nužudžiusi 13 pacientų, suleidžiant jiems mirtinas kraują skystinančių vaistų dozes, kai šie buvo gydomi intensyvios slaugos skyriuje, ketvirtadienį pranešė pareigūnai.
Slaugytoja.
Slaugytoja. / 123rf.com nuotr.
Temos: 1 Italija

56 metų Fausta Bonino įtariama nužudžiusi šiuos 61-88 metų pacientus laikotarpyje nuo 2014 iki 2015 metų, dirbdama Pоombino miesto ligoninėje Toskanos regione, nurodė vietos policija.

Tyrėjai mano, kad visos jos aukos, sunkūs, bet ne mirtini ligoniai, mirė dėl per didelės kraujo krešėjimą stabdančių antikoaguliantų dozės, kuri sukėlė vidinį kraujavimą.

F.Bonino buvo suimta tada, kai pradėjus nagrinėti ligoninėje padažnėjusius neįprastų mirčių atvejus paaiškėjo, kad ji buvo vienintelė personalo narė, kuri dirbo su visais mirusiais ligoniais, pranešė naujienų agentūra AGI.

„Siaubo reitinguose mes pasiekėme naują žmogaus kančios viršūnę“, – sakoma sveikatos apsaugos ministrės Beatrice Lorenzin pareiškime.

F.Benino yra sulaikyta ir laukia oficialių kaltinimų.

Italijoje 2014 metų spalį buvo suimta 42 metų slaugytoja 42 metų Daniela Poggiali, kurį įtariama nužudžiusi 38 savo pacientus ir dabar laukia teismo dėl vieno iš jų mirties.

D.Poggiali išgarsėjo paaiškėjus, kad ji darydavo asmenukes su neseniai mirusiais pacientais ir ją „erzinusiems“ ligoniams duodavo itin dideles dozes kalio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius