Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijoje surasta 7 žmones skraidinusio sraigtasparnio sudužimo vieta

Italijoje gelbėtojai šeštadienį rado anksčiau šią savaitę šalies šiaurinėje dalyje per audrą sudužusį sraigtasparnį, kuriuo skrido septyni žmonės.
Italijoje sudužusio sraigtasparnio paieška
Italijoje sudužusio sraigtasparnio paieška / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Italijos ugniagesiai gelbėtojai ir Alpių gelbėjimo tarnyba pranešė, kad paieškos buvo pradėtos ketvirtadienį, kai privatus sraigtasparnis dingo iš radarų ekranų skrisdamas virš Modenos provincijos Toskanos-Emilijos Apeninuose. Tarp jame buvusių žmonių buvo keturi Turkijos piliečiai.

Šeštadienį šalies žiniasklaida informavo, kad sudužusio ir užsiliepsnojusio orlaivio liekanos buvo rastos miškingoje kalnuotoje vietovėje ir kad buvo rasti penkių aukų kūnai.

Italijos Alpių gelbėjimo tarnyba nurodė, kad nuolaužas rado vienas turistas ant Kusnos kalno šlaitų. Italijos karinės oro pajėgos, dalyvavusios paieškose, nurodė, kad ta vieta sunkiai pasiekiama ir kad joje išdegė medžių ir krūmų.

Turkijos televizijos kanalas NTV pranešė, kad sraigtasparnis pakilo iš Italijos centrinėje dalyje esančios Lukos ir skrido į šiaurinį Trevizo miestą. Keturi juo skridę turkai dirbo Turkijos pramonės įmonių grupėje „Eczacibasi“.

„Eczacibasi“ vėlai penktadienį paskelbė, kad į sritį, kur įvyko nelaimė, atvyko bendrovės valdybos pirmininkas Bulentas Eczacibasi r keli kiti aukšto rango administracijos darbuotojai bei Turkijos ambasadorius Italijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius