-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos policija smogė mafijos tinklui „Ndrangeta“

Italijos policija trečiadienį suėmė 163 žmones per šalyje surengtą didelį reidą prieš liūdnai pagarsėjusį organizuoto nusikalstamumo tinklą „Ndrangeta“.
Italijos policija
Italijos policija / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Italija

Pietiniame Kalabrijos regione, šios mafijos grupuotės pagrindiniame bastione, buvo suimta per 40 įtariamųjų, bet daugiausiai areštų buvo įvykdytą Italijos šiauriniuose miestuose ir miesteliuose, kuriuos pastaraisiais metais apraizgė „Ndrangetos“ čiuptuvai.

„Ndrangeta“ šiuo metu laikoma stipriausiu Italijoje nusikalstamu sindikatu, pranokusiu Sicilijos ir Neapolio mafiją dėl savo dominuojančios padėties prekybos kokainu tinkle Europoje.

Praėjusią savaitę policija Romoje suėmė 31 įtariamąjį dėl numanomo šios itin slapios grupuotės vienos kuopelės sąmokslo perimti kokaino rinkos kontrolę Italijos sostinėje.

Trečiadienį surengtą operaciją koordinavo nacionalinis kovos su mafija prokuroras bei Bolonijos pareigūnai, kurie, kaip tikimasi, artimiausiu laiku paskelbs išsamesnės informacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius