Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Italijos premjero Berlusconi vakarėliuose dalyvavo mažiausiai dvi nepilnametės

Italijos prokurorai nurodė turintys įrodymų, kad šalies premjero Silvio Berlusconi organizuotuose audringuose vakarėliuose dalyvaudavo mažiausiai dvi nepilnametės ir kad Vyriausybės vadovas mokėdavo už seksą, ketvirtadienį pranešė naujienų agentūra ANSA.
Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šie nauji faktai minimi dokumentuose, kuriuos trečiadienį specialiam parlamento komitetui pateikė prokurorai, tiriantys pranešimus, kad premjeras asmeniškai pasirinkdavo prostitutes į orgijas panašiems vakarėliams.

Iris Berardi, kurią prokurorai vadina gerai žinoma prostitute, buvo nepilnametė, kai lankėsi mažiausiai dviejose S.Berlusconi rezidencijose 2009 metų lapkritį ir gruodį. Ji yra gimusi 1991 metų gruodį.

Kaip nurodoma prokurorų pateiktuose dokumentuose, S.Berlusconi rengdavo vakarėlius Milane ir Sardinijos saloje, praneša ANSA.

Prokurorai anksčiau iškėlė prielaidą, kad premjeras tikriausiai mokėjo už seksą nepilnametei naktinio klubo šokėjai, žinomai sceniniu Ruby vardu. Naudotis prostitučių paslaugomis Italijoje nelaikoma nusikaltimu, su sąlyga, jeigu jos pilnametės.

S.Berlusconi neigė kada nors mokėjęs už intymius santykius, o marokietė Ruby, kurios tikrasis vardas Karima el Mahroug, tvirtina neturėjusi romano su premjeru.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius