Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įtariamas Fort Hudo žudikas paralyžiuotas nuo krūtinės žemyn

JAV armijos majoras Nidalas Hasanas, kuris kaltinamas 13 žmonių nužudymu Fort Hudo bazėje Teksase, yra paralyžiuotas nuo krūtinės žemyn ir, gydytojų nuomone, visam laikui, sekmadienį vakare pranešė „The Washington Post“.
Nidalas Hasanas
Nidalas Hasanas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Nužudymas

„Jis nieko nejaučia nuo spenelių srities žemyn“, – sakė N.Hasano civilinis advokatas Johnas Galliganas, kurį cituoja laikraštis.

Per šeštadienį N.Hasano palatoje vykusį uždarą posėdį, kuris truko maždaug valandą, magistrato teisėjas nusprendė, kad įtariamas žudikas iki karinio teismo bus sulaikytas.

„Šio posėdžio viduryje jis (N.Hasanas) pradėjo snausti ir užmigo, – sakė J.Galliganas. – Kai su juo kalbėjausi, jis (kalbėjo) rišliai, bet galimybė prasmingai bendrauti su juo yra ribojama laiko ir temų.“

N.Hasanas, kuris per žudynes Fort Hudo bazėje buvo sužeistas, gydomas Brooke'o armijos medicinos centro San Antonijuje Intensyviosios slaugos skyriuje.

Minėtas laikraštis rašo, kad jis gauna laiškų ir atvirukų, kuriuos pareigūnai prieš įteikdami nukopijuoja. Dabar pagal sulaikymo iki teismo taisykles N.Hasano lankymas bus labiau varžomas, be to, kariškiai jį gali perkelti į kitą ligoninę ar kalėjimą.

N.Hasanas bus sulaikytas iki pat savo karo lauko teismo, kurio data dar nepaskirta, priduriama straipsnyje. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius