-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Izraelis nori perkelti susitikimą Vašingtone, skirtą aptarti galimą puolimą Rafache

Izraelis nori perkelti susitikimą Vašingtone, skirtą aptarti galimą puolimą pietiniame Gazos Ruožo mieste Rafache, praėjus kelioms dienoms po to, kai protestuodamas prieš Jungtinių Tautų rezoliuciją dėl ugnies nutraukimo atšaukė kelionę, trečiadienį pranešė JAV pareigūnas.
SAID KHATIB / AFP
SAID KHATIB / AFP

„Ministro pirmininko biuras sakė, kad norėtų perkelti Rafachui skirtą susitikimą. Dabar su jais dirbame, kad nustatytume patogią datą“, – naujienų agentūrai AFP sakė aukšto rango administracijos pareigūnas, kalbėjęs su anonimiškumo sąlyga.

Karas prasidėjo beprecedenčiu „Hamas“ spalio 7-osios išpuoliu, per kurį Izraelyje, oficialiais duomenimis, žuvo apie 1 160 žmonių, daugiausia civilių.

Islamistų kovotojai taip pat pagrobė apie 250 įkaitų, iš kurių, Izraelio manymu, Gazoje tebėra apie 130, įskaitant 33, kaip manoma, žuvusius.

Pasak „Hamas“ valdomos palestiniečių teritorijos sveikatos apsaugos ministerijos, nuo to laiko dėl nesiliaujančio Izraelio bombardavimo ir sausumos puolimo Gazos Ruože žuvo mažiausiai 32 490 žmonių, daugiausia moterų ir vaikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius