Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Izraelyje, kur vieši D.Trumpas, nukautas policijos pareigūnus užpuolęs palestinietis

Izraelio policija pranešė, kad šalia Jeruzalės nukautas vienas palestinietis, kėsinęsis peiliu užpulti pareigūnus, o Vakarų Krante kilo susirėmimų, palestiniečiams paskelbus palaikymo akciją Izraelio kalėjimuose kalintiems ir bado streiką paskelbusiems tautiečiams. Šiuo metu Jeruzalėje vieši JAV prezidentas Donaldas Trumpas.
Izraelio kariai
Izraelio kariai / „Scanpix“/AP nuotr.

Policijos atstovės teigimu, į pareigūnus buvo pasikėsinta netoli palestiniečių miesto Abu Diso, esančio Jeruzalės pakraštyje. Ji nurodė, kad peiliu ginkluotas užpuolikas bėgo policininkų link, tačiau buvo nušautas.

Tuo metu, kai įvyko minėtas incidentas, Jeruzalės senamiestyje, esančiame už kelių kilometrų nuo tos vietos, lankėsi D.Trumpas.

Tuo tarpu Vakarų Krante ir Rytų Jeruzalėje daugybė jaunų palestiniečių susirėmė su Izraelio kariais. Be kita ko, palestiniečiai verslininkai pirmadienį uždarė savo parduotuves, taip siekdami išreikšti palaikymą Izraelio kalėjimuose laikomiems savo tautiečiams, kurie paskelbė bado streiką.

Ši protesto akcija sutapo su JAV vadovo dviejų dienų vizitu Izraelyje ir Palestiniečių teritorijose. Nors tie protestai tiesiogiai nėra nukreipti prieš jį, organizatoriai prisipažino siekę pritraukti respublikono dėmesį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius