-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 26 /19:37

J. Bidenas Baltimorės tilto griūtį pavadino siaubingu nelaimingu atsitikimu

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) antradienį Baltimorės tilto griūtį pavadino „siaubingu nelaimingu atsitikimu“ ir pažadėjo kuo greičiau atnaujinti veiklą pagrindiniame Rytų pakrantės uoste, kuriame krovininis laivas atsitrenkė į tiltą. 
PEDRO UGARTE / AFP
PEDRO UGARTE / AFP

J. Bidenas taip pat minėjo, kad Francis Scotto Key (Frensio Skoto Ki) tiltas bus atstatytas kuo greičiau, tačiau pripažino, kad tai užtruks.

Prezidentas teigė, kad atsiųs „visus federalinius išteklius“, reikalingus incidentui, įvykusiam ankstyvą antradienio rytą, likviduoti. 

Pasak pareigūnų, dingo šeši žmonės. Visi jie – darbininkų brigados, taisiusios duobes ant tilto, nariai.

„Savo komandai nurodžiau daryti viską, kas įmanoma, kad uostas būtų atidarytas ir tiltas atstatytas kuo greičiau“, – trumpai kalbėdamas iš Baltųjų rūmų sakė J. Bidenas, kartu pripažindamas, kad: „Tai užtruks šiek tiek laiko“.

JAV Baltimorės mieste dideliam laivui antradienį įsirėžus į Francis Scotto Key tiltą, šis sugriuvo ir vandenyje galėjo atsidurti iki 20 žmonių, pranešė pareigūnai.

Maždaug 1 val. 30 min. vietos (7 val. 30 min. Lietuvos) laiku didelis laivas rėžėsi į tiltą, užsidegė ir nuskendo, rodo socialiniame tinkle „X“ paskelbtas vaizdo įrašas. Į vandenį taip pat nukrito daug automobilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius