-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Bidenas tiesiogiai nedalyvaus Demokratų partijos suvažiavime

Joe Bidenas nedalyvaus Demokratų partijos suvažiavime, kad būtų per jį nominuotas partijos kandidatu į prezidento postą, dar labiau sumažinus šio renginio mastą dėl koronaviruso pandemijos, trečiadienį pranešė pareigūnai.
Joe Bidenas
Joe Bidenas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

J.Bidenas „nebevyks į Milvokį, bet kreipsis į tautą ir priims demokratų nominaciją būdamas savojoje Delavero valstijoje“, sakoma partijos pranešime.

Ten pat nurodoma, kad rugpjūčio 17–20 dienomis vyksiančiame suvažiavime tiesiogiai nedalyvaus jokie ir numatytų oratorių.

„Rėmėmės mokslu, klausėmės gydytojų bei visuomenės sveikatos ekspertų ir toliau koregavome savo planus, kad apsaugotume gyvybes“, – pareiškė Demokratų partijos nacionalinio komiteto (DNC) pirmininkas Tomas Perezas.

77 metų J.Bidenas, kaip rodo naujausios apklausos, populiarumu lenkiantis prezidentą Donaldą Trumpą, netrukus atskleis, ką paskirs savo kandidatu į viceprezidentus.

Pats viceprezidento pareigas Baracko Obamos administracijoje ėjęs J.Bidenas pažadėjo pasirinkti moterį, drauge su kuria mes iššūkį D.Trumpui ir jo Respublikonų partijai per lapkričio 3 dieną vyksiančius rinkimus.

74 metų dabartinis prezidentas kvestionuoja J.Bideno protinę būklę, o pats demokratas trečiadienį parodytame interviu tarė griežtą „ne“, atsakydamas į klausimą, ar jis testu pasitikrino savo intelektinius sugebėjimus.

„Ne, nelaikiau testo“, – televizijos „CBS News“ korespondentui sakė J.Bidenas. – Kodėl po velnių turėčiau laikyti testą?“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius