-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jacksonas bus palaidotas auksiniame karste

Popmuzikos karalius Michaelas Jacksonas bus palaidotas 62,5 tūkst. Lt vertės auksiniame karste, o visas laidotuves ketinama padaryti „įspūdingiausiu reginiu Žemėje“.
M.Jacksonas prie Jameso Browno karsto
M.Jacksonas prie Jameso Browno karsto. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Karstas

Reto dizaino karstas, pagamintas iš bronzos, tačiau padengtas auksu ir rankomis nušlifuotu veidrodžiu, jo vidus išmuštas aksomu. M.Jacksono karstas bus panašus į tą, kuriame buvo palaidota kita muzikos legenda Jamesas Brownas, rašo lrytas.lt.

Antradienį įvyksiančios M.Jacksono laidotuvės prasidės Los Andželo „Lakers“ klubo arenoje „Staples Centre“, o patekti į jį galės gavę 11 tūkst. nemokamų bilietų. Tačiau spėjama, kad iš viso į popmuzikos karaliaus laidotuves susirinks milijonas gerbėjų, todėl lauke bus iškelti milžiniški ekranai.

Laidotuvių metu ketina pasirodyti garsūs atlikėjai ir „The Ringling Bros“ žvėrių cirkas, kuriame – ir tigrai bei drambliai.

Kai 2002 metais M.Jacksono paklausė, kokias savo laidotuves jis įsivaizduoja, dainininkas atsakė: „Tai bus puikiausias reginys Žemėje. Štai ko aš noriu. Fejerverkai ir visa kita“.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius