Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Japonijoje areštuota „juodoji našlė“, turėjusi septynis jau mirusius partnerius

Japonijoje trečiadienį buvo areštuota 67 metų milijonierė, įtariama sutuoktinio nunuodijimu cianidu, nes paaiškėjo, kad šeši buvę jos partneriai taip pat yra mirę.
Japonijos juodoji našlė Chisako Kakehi
Japonijos juodoji našlė Chisako Kakehi / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Nužudymas Japonija

Naujausia japonų „juodąja našle“ laikoma Chisako Kakehi per pastaruosius du dešimtmečius paveldėjo iš viso 800 mln. jenų (6,8 mln. dolerių) – draudimo pinigų ir kitokio turto, gauto po tų septynių vyrų mirties, pranešė „Jiji Press“.

Naujausia japonų „juodąja našle“ laikoma Chisako Kakehi per pastaruosius du dešimtmečius paveldėjo iš viso 800 mln. jenų (6,8 mln. dolerių) – draudimo pinigų ir kitokio turto, gauto po tų septynių vyrų mirties, pranešė „Jiji Press“.

Ketvirtasis jos vyras Isao Kakehi pernai gruodį namuose staiga susirgo ir ligoninėje buvo konstatuota jo mirtis – praėjus mažiau nei dviem mėnesiams po poros vestuvių.

Skrodimo metu jo organizme buvo aptikta itin toksiško cianido junginių.

Tai įvyko po to, kai tų metų rugsėjį mirė Ch.Kakehi 75 metų draugas, kuris staiga pasijuto blogai po poros vakarienės restorane.

Ch.Kakehi akistatos su mirtimi prasidėjo 1994 metais, kai būdamas 54-erių mirė jos pirmasis vyras.

2006 metais antrasis moters vyras, su kuriuo ji susipažino per pažinčių agentūrą, būdamas 69-erių mirė nuo insulto. Trečioji jos santuoka baigėsi 2008-aisiais, mirus 75 metų partneriui.

Po metų mirė Ch.Kakehi draugas, kuris, kaip manoma, sirgo kažkokia vėžio forma, o 2012-aisiais tuometinis jos sužadėtinis mirė važiuodamas motociklu, jo organizme buvo aptikta cianido pėdsakų, sakoma žiniasklaidos pranešimuose.

Ch.Kakehi trečiadienį areštavo Kioto policija, dėl įtarimų nužudžius naujausią sutuoktinį. Moteris neigia, kad yra kaip nors susijusi su jo mirtimi.

„Įtariame, kad ji tai padarė dėl pinigų“, – apie naujausią mirties atvejį sakė vienas policijos tyrėjas, kuris tų pinigų kiekio nenurodė.

Likimo pasmerkta

Dabar policija tikrina versiją, kad minima moteris gali stovėti ir už kitų šešių savo vyrų – ar bent kai kurių iš jų – mirties.

„Dabar negalime pasakyti, kiek ... Turėdami omenyje jų garbų amžių turime atidžiai tęsti, kad nuspręstume, ar jų mirtis iš tikrųjų buvo nusikaltimo rezultatas“, – telefonu sakė tas tyrėjas.

Anksčiau šiais metais klausinėjama žurnalistų, buvusi banko darbuotoja Ch.Kakehi tvirtino esanti nekalta.

„Jeigu žmonės įtaria žmogžudystę, man lengviau nusikąsti liežuvį ir mirti“, – kovo mėnesį žurnalistams pareiškė ji.

„Jiji Press“ citavo jos žodžius iš ankstesnio interviu, kad ji esanti likimo pasmerkta kentėti nuo artimų žmonių mirties ir kad ji niekaip negalėjusi gauti nuodų.

„Įtariame, kad ji tai padarė dėl pinigų“, – apie naujausią mirties atvejį sakė vienas policijos tyrėjas, kuris tų pinigų kiekio nenurodė.

Jeigu bus nustatyta, kad ji prisidėjo prie savo partnerių mirties, ji taps naujausiu „juodosios našlės“ pavyzdžiu Japonijoje.

2012 metais Kanae Kijima buvo nuteista pakarti už trijų vyrų, 41, 53 ir 80 metų amžiaus, su kuriais ji susipažino interneto pažinčių svetainėse, nužudymą.

K.Kijima, kuri vienu metu dirbo apmokama meiluže, savo aukas nunuodijo anglies viendeginiu, užmigdžiusi jas migdomaisiais ir degindama medžio anglies briketus.

Ji kalėjime laukia apeliacijos Aukščiausiajame Teisme baigties.

Kita moteris, buvusi baro partnerė Miyuki Ueta, taip pat laukia, kol Aukščiausiasis Teismas išnagrinės apeliaciją dėl mirties bausmės už dviejų vyrų nužudymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius