Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Japonijoje nukritus sraigtasparniui žuvo du žmonės, septynių likimas – nežinomas

Vidurio Japonijoje penktadienį kalnuotoje vietovėje sudužus gelbėjimo tarnybos sraigtasparniui žuvo žmonės, o dar septynių juo skridusių žmonių likimas kol kas nežinomas, pranešė pareigūnai.
Japonijoje nukrito sraigtasparnis
Japonijoje nukrito sraigtasparnis / „Scanpix“/AP nuotr.

Japonijos televizijos parodytoje vaizdo medžiagoje matyti į šiaurės vakarus nuo Tokijo esančioje Gunmos prefektūroje tarp medžių gulinčios sraigtasparnio nuolaužos ir įvykio vietą apžiūrintys karinio jūrų laivyno uniformas vilkintys karininkai.

Praėjus kelioms valandoms po to, kai nutrūko ryšys su sraigtasparniu, Gunmos prefektūros atstovas naujienų agentūrai AFP pranešė, kad du žmonės buvo rasti negyvi, o apie kitus septynis kol kas neturima jokios informacijos.

Kiek anksčiau vienas Gynybos ministerijos pareigūnas sakė, kad „avarijos vietoje buvo rasti aštuoni žmonės, tačiau kol kas nežinoma, kokia jų būklė“.

Pasak visuomeninio transliuotojo NHK, sraigtasparnis „Bell 412“ anksčiau penktadienį pakilo dviejų valandų mokomojo skrydžio, per kurį ketinta stebėti kalnų kelius tarp Gunmos ir Nagano prefektūrų.

Tačiau sraigtasparnis negrįžo numatytu laiku ir prarado ryšį su oro dispečeriais, nurodė vietos pareigūnas Hiroshi Yoshida.

Jis pridūrė, kad tarp keleivių buvo krizių valdymo tarnybos pareigūnų ir ugniagesių.

Gynybos ministerijos pareigūnas patvirtino, kad Gunmoje sudužęs sraigtasparnis yra tas pats, apie kurio dingimą anksčiau buvo paskelbta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius