Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Japonijoje rastas negyvas buvęs finansų ministras

Mirė buvęs Japonijos finansų ministras Shoichi Nakagawa, atsistatydinęs iš posto dėl to, kad vasarį per Didžiojo septyneto (G-7) grupės vadovų susitikimą surengtą spaudos konferenciją buvo girtas, pranešė sekmadienį Tokijo policija.
Shoichi Nakagawa
Shoichi Nakagawa / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pareigūnai mėgina nustatyti buvusio 56-erių parlamentaro mirtį. Jis buvo rastas negyvas savo namų Tokijuje miegamajame, sakė policijos atstovas.

Anot naujienų agentūros „Kyodo“, savižudybės versija mažai tikėtina, bet policija minėjo, jog jis buvo išgėręs migdomųjų vaistų. Jokių išorinių smurto žymių nerasta, pažymėjo policijos atstovė spaudai.

„Norėčiau pareikšti nuoširdžiausią užuojautą, – sakė dabartinis Japonijos finansų ministras Hirohisa Fujii žurnalistams Stambule, kuriame vyksta G–7 ministrų susitikimas. – Jis puikiai dirbo finansų ministro poste.“

Prestižinio Tokijo universiteto absolventas Sh.Nakagawa buvo tiesmukas konservatorius, atėjęs į politiką po savo tėvo, įtakingo Liberaldemokratų partijos veikėjo, savižudybės 1983 metais.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius