Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV drebino mirtini šūviai čiuožykloje, jaunimo vakarėlyje ir automobilių aikštelėje

Šeštadienio naktį JAV po susišaudymo Manhetene du vyrai nuvežti į ligoninę, o Hjustone į poros konfliktą mėginęs įsiterpti vyras žuvo vietoje, skelbia JAV žiniasklaida.
Policijos automobiliai Hjustone
Policijos automobiliai Hjustone

„Abclocal.com“ praneša, kad šiaurės Hjustone žmogus nušautas po to, kai keletą kartų mėgino įsiterpti į šiaurės Hjustone kilusį kivirčą tarp poros. Aukos žudikas vis dar laisvėje.

Maždaug pusė dviejų nakties mašinų aikštelėje kilo konfliktas tarp vyro ir moters. Auka keletą kartų mėgino įsiterpti į pokalbį tarp moters ir vyro, kol vyras išsitraukė ginklą ir į pašalietį paleido bent penkias kulkas.

Maždaug 25 metų amžiaus vyras mirė vietoje. Hjustono policija ieško įtariamojo, kuris, manoma, gali būti ginkluotas ir pavojingas.

Pasišaudymas čiuožykloje

Tą pačią dieną Manhetene esančioje „Bryant Park“ čiuožykloje taip pat įvyko susišaudymas, skelbia msnnews.com. Po jo du sužeisti vyrai, kurių gyvybei pavojus negresia, buvo nuvežti į ligoninę.

Vienas žmogus pašautas į liemenį, o kitam kulka kliudė koją.

Kiti tuo metu buvę čiuožykloje žmonės išgirdę šūvius krito ant žemės ir nenukentėjo. Kokie susišaudymo motyvai, neskelbiama.

Teksase žuvo 2, sužeisti 22 (BNS)

Dar du žmonės žuvo ir dar 22 buvo sužeisti per šaudymą vakarėlyje privačioje teritorijoje netoli Hjustono. Šventėje dalyvavo daug jaunimo – apie 100 žmonių. Policija ieško dviejų įtariamųjų, Hjustono priemiestyje Saiprese sukėlusių konfliktą.

Dar mažiausiai 22 žmonės buvo nuvežti į penkias to rajono ligonines, bet kai kurių sužeidimai yra nesunkūs, remdamasis šerifo įstaigos informacija pranešė „Houston Chronicle“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius