Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV nunuodytas loterijos laimėtojas

JAV gyvenęs Urooj Khanas loterijoje laimėjo milijoną dolerių ir po mėnesio, kaip skelbė gydytojai, mirė dėl širdies nepakankamumu. Aiškėja, kad vyras buvo nunuodytas cianidu, skelbia spiegel.de.
Urooj Khanas
Urooj Khanas / AFP/Scanpix nuotr.

Kai jis sužinojo apie laimėjimą, pašoko į orą ir parduotuvės darbuotojui paliko 100 dolerių arbatpinigių. Urooj Khanas Iinojaus valstijos rengiamoje loterijoje milijoną dolerių laimėjo vasarą. „Laimėti loterijoje – man tai nepaprastas įvykis“, – tuomet džiaugėsi šiaurinėje Čikagos dalyje gyvenantis vyras. 

Čekį su įspūdinga suma vyras su savo žmona, dukra ir keletu draugų atsiėmė birželio 26 dieną. Atskaičius mokesčius vyrui turėjo likti apie 425 tūkst. dolerių. Už gautus pinigus U.Khanas ketino grąžinti skolas, paaukoti vaikų ligoninei, o likusius pinigus investuoti į valymo paslaugų verslą, kurį buvo įsteigęs Čikagoje. Tačiau savo planų vyras nebespėjo įgyvendinti. Liepos 20-ąją vyras mirė. 

Iš pradžių manyta, kad vyras mirė natūralia mirtimi, tačiau dabar paskelbta, jog U.Khanas galėjo būti nunuodytas.

Šeima išgirdo šūksnius

Kaip praneša „Chicago Tribune“, U.Khanas paskutinę dieną namuose pavakarieniavo ir nuėjo miegoti. Jo šeima išgirdo vyrą šaukiantį ir nuvežė jį į ligoninę, kur jis mirė. 

Kaip CNN sakė teisės medicinos ekspertas Steve Cina, kadangi įtarimų dėl nusikaltimo nebuvo, velioniui atlikta išorinė patikra bei toksikologiniai tyrimai. Paskelbta, jog vyras mirė dėl širdies nepakankamumo. 

Po kelių dienų su ekspertu susisiekė šeimos narys, pranešdamas, jog turi įtarimų, kad vyras galėjo mirti ne savo mirtimi. „Ji pasiūlė atlikti tolimesnius tyrimus“, – pasakojo S.Cina. Pirmieji tyrimų rezultatai rugsėjį parodė, jog vyro kraujyje aptikta cianido. Įvykį tirti ėmėsi ir policija. 

Tolimesni tyrimai įtarimus patvirtino – U.Khanas iš tiesų nunuodytas cianidu. 

Vis dar neaišku, kas atsakingas už vyro mirtį. Policija toliau atlieka tyrimą ir detaliau nekomentuoja. „ABC news“ skelbia, kad per artimiausias dvi savaites, siekiant pratęsti tyrimą, vyro palaikai bus ekshumuoti.

Duodama interviu vienam laikraščiui žmona savo sutuoktinį vadino „geriausiu pasaulyje vyru“. Jis buvo draugiškas ir darbštus. 

U.Khanas ne pirmas vyras, kuriam laimėjimas loterijoje baigėsi mirtimi. 2006 metais viena moteris nužudė vyrą, kuris Floridos loterijoje laimėjo 17 mln. dolerių. Moteris iš pradžių pelnė vyro pasitikėjimą ir siekdama jo pinigų vyrą nužudė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius