Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV nuteista su dvylikamečiu mokiniu besimylėjusi mokytoja

Buvusi šeštokų mokytoja ir pati dviejų vaikų mama Malia Brooks Pietų Kalifornijoje pripažinta kalta dėl lytinių santykių su mokiniu, skelbia naujienų tarnyba CNN.
Malia Brooks
Malia Brooks / Kadras iš Youtube.com

M.Brooks pripažinta kalta dėl penkių jai pateiktų kaltinimų, susijusių su nederamu elgesiu. Moteris turėjo santykiu su vaiku, kuriam mažiau kaip 14 metų.

Paskelbdamas moterį kalta teisėjas nurodė, kad M.Brooks greičiausiai bus skirta šešerių metų laisvės atėmimo bausmė. Nuosprendis bus skelbiamas rugpjūčio pabaigoje. Moteris lieka suimta, nebent sumokėtų 2 mln. dolerių užstatą.

Moteris į policiją praėjusią savaitę atėjo pati ir prisipažino dėl nusikaltimo.

Kadras iš Youtube.com/Malia Brooks
Kadras iš Youtube.com/Malia Brooks

„Malia Brooks serga psichikos liga. 31 metus ji buvo įstatymus gerbiančia piliete, – sakė jos advokatas Tonas Bamiehas, – Turėjo nutikti kažkas dramatiško, kad ji smarkiai pasikeistų. Tai nereiškia, kad 12-mečiai berniukai ją traukia“.

M.Brooks sutiko su kaltinimais, nes nenorėjo, kad aukai tektų vėl grįžti į apeliacinį teismą.

Dėl netinkamų mokytojos ir mokinio santykių tyrimą Kalifornijos policija pradėjo vasarį. Teisėsaugos duomenimis, nederami santykiai klostėsi keturių mėnesių laikotarpyje 2012 metais.

M.Brooks dar praėjusį mėnesį mokyklai pranešė pasitraukianti iš užimamų pareigų. Mokykloje ji dirbo nuo 2004 metų. Moteris turi du vaikus, yra išsiskyrusi. Teigiama, kad iki incidento ji buvo vadinama pavyzdinga mokytoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius