Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV prezidento posto siekiantys Donaldas Trumpas ir Tedas Cruzas susipliekė dėl žmonų grožio

JAV respublikonų kandidatų rinkimų kova vis labiau ima panašėti į farsą. Šią savaitę Tedas Cruzas ir Donaldas Trumpas kibo į atlapus vienas kitam dėl žmonų.
Donaldo Trumpo žmona Melania
Donaldo Trumpo žmona Melania / „Twitter“ nuotr.

Konfliktas prasidėjo nuo T.Cruzo rinkimų kampanijos vaizdo klipo, kuriame buvo parodytas nepadorus D.Trumpo žmonos Melanios atvaizdas.

Anksčiau modeliu dirbusi Melania Trump savo karjeroje turėjo ir labai erotiškų fotosesijų bei viešų pokalbių televizijos bei radijo laidose, kuriose aptarinėjo savo intymaus gyvenimo detales.

Įsiutęs D.Trumpas socialiniame tinkle „Twitter“ pažadėjo atsakyti į šią įtaką, paslaptingai pagrasindamas oponentui, kad gali „išpilti pupas ant jo žmonos“.

Vėliau D.Trumpas paviešino nuotrauką, kurioje matomi T.Cruzo žmonos Heidi ir jo sutuoktinės Melanijos veidai. Parinkta nedaili oponento žmonos nuotrauka, pasak milijardieriaus, iškalbingesnė už tūkstančius žodžių.

Šios atakos gerokai įsiutino T.Cruzą, kuris ketvirtadienį pareiškė, kad D.Trumpas „apsiverkęs bailys“.

„Mūsų vaikai ir žmonos neturėtų to patirti“, – aiškino respublikonų kandidatas T.Cruzas, piktai ragindamas tuojau pat palikti jo žmoną ramybėje.

Nepaisant šių išpuolių D.Trumpas toliau išlieka respublikonų rinkimų lyderiu, gerokai lenkdamas T.Cruzą bei iš rinkimų maratono dar nepasitraukusį Johną Kasichą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius