Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV profesorius nušovė savo žmoną ir dar du žmones (video)

Džordžijos universiteto profesoriaus šeštadienį per bendruomenės teatro trupės susitikimą nušovė savo žmoną, du kitus žmones, paskui du savo vaikus paliko pas kaimyną ir pabėgo.
Ginklas
Ginklas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Policija ieško 57-erių rinkodaros profesoriaus George'o Zinkhano, praneša CNN.

„Atrodo, kad jis ir jo žmona turėjo problemų,“ – sakė policijos kapitonas Clarence'as Holemanas. Holeman įvardino nužudytų žmonių tapatybės: 47-erių Zinkhano žmona Marie Bruce, 40-eis Tomas Tanneris ir 63-ejų Benas Teague. Du kiti žmonės buvo sužeisti atšokančių kulkų, tačiau jų tapatybės neatskleistos.

Holemanas teigė, kad teatro trupių susitikime dalyvavo apie 20 žmonių. Zinkhanas susitikimo pradžioje nebuvo, bet kai jis atvyko, iš karto susipyko su žmona. Tuomet jis išėjo – policija tiki, jog į savo automobilį, kur jo laukė vaikai – ir sugrįžo su dviem pistoletais.

„Viskas užtruko kelias minutes,“ – sakė Holemanas. Policija įvykio vietoje aptiko aštuonis šovinius.

Po šaudymų Zinkhanas iš įvykio vietos pasišalino su savo dviem vaikais – 8 ir 10, kurie buvo transporto priemonėje. Jis nuvažiavo į kaimyno namus ir paliko vaikus ten. Kaimynas Bobas Covingtonas CNN pasakojo, kad Zinkhanas atvyko į savo namus atvyko tuoj po vidurdienio su dviem vaikais.

„Jis paskambino į duris ir paklausė manęs, ar galėčiau pabūti su jo vaikais apie valandą,“ – sakė Covingtonas.

Apytiksliai po valandos policija atvyko ir paėmė vaikus, teigė kaimynas. Covingtonas Zinkhaną apibūdino kaip „labai ramų, šeimos žmogų“. Covingtonas sakė, kad jis buvo „sukrėstas ir netikėjo tuo", kai jis išgirdo žinias.

Policija bando nustatyti vyro buvimo vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius