Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV šiaurės rytuose pūga kelia sumaištį, dėl snygio ir lijundros atšaukta tūkstančiai skrydžių, trūksta druskos keliams barstyti

Jungtinių Valstijų šiaurės rytinėje dalyje trečiadienį dėl snygio ir lijundros strigo geležinkelių eismas, buvo atšaukta tūkstančiai skrydžių, milijonai amerikiečių grūmėsi su žiemos išdaigomis keliuose.
Logano oro uostas
Logano oro uostas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Naujojo Džersio ir Niujorko valstijose, kur sparčiai nyksta kelių barstymui skirtos druskos atsargos, paskelbta nepaprastoji padėtis.

Iki sausio pabaigos vien Naujajame Džersyje buvo išbarstyta 277 tūkst. tonų druskos, 18 tūkst. tonų daugiau nei per visą praėjusią žiemą.

Konektikuto gubernatorius Dannelas Malloy trečiadienį nurodė nelabai svarbias pareigas einantiems gyventojams likti namuose, taip pat buvo uždaryta daugybė mokyklų.

JAV šiaurės rytinės dalies rajonuose prognozuojama, kad dar labiau snigs, snygio zona pasieks Naująją Angliją iš centrinių valstijų. Kai kuriuose rajonuose snygių gali pakeisti lijundra, prognozuoja meteorologai.

Trečiadienį buvo atšaukta daugiau nei 2 tūkst. 400 skrydžių atvykstantiems ir išvykstantiems keleiviams, dar daugiau nei 1 tūkst. 280  buvo atidėta.

Sunkiausia padėtis buvo Bostono, Niujorko ir Čikagos oro uostuose.

Meteorologai perspėja, kad savaitgalį laukiama dar vienos pūgos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius