Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 01 31 /2020 02 01

Floridoje sulaikyta vairuotoja, pažeidusi saugumo taisykles D.Trumpo kurorte

Floridoje viena, moteris, penktadienį mėgindama automobiliu pasprukti nuo policijos, prasiveržė per du patikros postus kelyje, vedančiame į JAV prezidento Donaldo Trumpo privatų kurortą „Mar-a-Lago“, pranešė pareigūnai.
Donaldo Trumpo spaudos konferencija
Donaldo Trumpo spaudos konferencija / „Scanpix“/AP nuotr.

Slaptosios tarnybos pareigūnai pradėjo šaudyti, kai juodas visureigis ignoravo patikrinimo punktus, ir kelis kartus pataikė į automobilį, tačiau niekas nebuvo sužeistas.

Vairuotoja, kurią vijosi Floridos kelių patrulis, nesustojo ir pralėkė šalia įvažiavimo į klubą. Pareigūnai pasivijo mašiną prie netoliese esančio motelio, kur vairuotoja buvo areštuota. Kita automobilyje buvusi moteris nebuvo sulaikyta, nes, kaip mano policija, ji galėjo įlipti po incidento, informavo televizija CNN.

Tuo metu prezidento nebuvo „Mar-a-Lago“, bet jis turėjo atvykti į kurortą vėliau penktadienį, pranešė pareigūnai.

Policija pareiškė abejojanti, kad moteris net žinojo, kad važiavo prezidento rezidencijos link.

Anksčiau ji pabėgo vienam policijos pareigūnui priėjus prie šios vairuotojos transporto priemonės, gavęs pranešimą, kad moteris keistai elgėsi ant mašinos stogo Palm Biče – prabangiame pakrantės miestelyje. Tuo metu, kai atvyko policija, ji buvo užsirakinusi automobilio viduje ir atsisakė atidaryti duris ar išeiti.

Pareigūnas išdaužė langą ir pamėgino sugriebti vairą, tačiau įtariamoji nuvažiavo. Tuomet prasidėjo gaudynės, dalyvaujant policijos sraigtasparniui.

CNN citavo vieną „Mar-a-Lago“ buvusį asmenį, teigusį, kad slaptosios tarnybos agentai liepė svečiams ir personalui incidento metu pasilikti viduje. Televizijos žiniomis, padėtis kurorte buvo rami ir kontroliuojama.

D.Trumpas ir jo žmona Melania 16 val. vietos Vašingtono (23 val. Lietuvos) laiku išvyko į savo „Žiemos Baltuosius rūmus“ – taip valstybės vadovas vadina „Mar-a-Lago“, kur praleidžia daugelį savaitgalių. Jie ten turėjo atvykti 19 val. (šeštadienį 2 valandą).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius