-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV valstybės sekretoriaus M.Pompeo susitikimas su Šiaurės Korėjos atstovais atidėtas

Šią savaitę planuotas JAV valstybės sekretoriaus Mike'o Pompeo susitikimas su Šiaurės Korėjos delegacija buvo atidėtas, trečiadienį pranešė Valstybės departamentas.
Mike'as Pompeo
Mike'o Pompeo susitikimas su Šiaurės Korėjos atstovais atidėtas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Valstybės sekretoriaus Mike'o Pompeo susitikimas su pareigūnais iš Korėjos Liaudies Demokratinės Respublikos, šią savaitę planuotas Niujorke, įvyks vėliau“, – sakoma Valstybės departamento atstovės Heather Nauert pranešime.

Valstybės departamentas nenurodė konkrečios datos, bet pažymėjo, kad susitikimas įvyks, kai bus įmanoma pagal abiejų šalių darbotvarkes.

Tuo pačiu metu JAV yra pasiryžusios vykdyti susitarimus, pasiektus per birželį Singapūre įvykusį prezidento Donaldo Trumpo ir Šiaurės Korėjos lyderio Kim Jong Uno susitikimą, pažymėjo departamentas.

VIDEO: D.Trumpo ir Kim Jong Uno susitikimas: rankos paspaudimas, pokalbis ir pasiektas susitarimas

Anksčiau buvo pranešta, kad M.Pompeo ketvirtadienį Niujorke susitiks su Kim Jong Uno aukščiausio rango patarėju, Korėjos darbo partijos Centro komiteto pirmininko pavaduotoju Kim Yong Cholu.

Amerikos diplomatijos vadovas ir Kim Yong Cholas turėjo aptarti „pastangas siekti pažangos dėl keturių esminių Singapūro viršūnių susitikimo bendros deklaracijos elementų, įskaitant visišką, patikrinamą ir negrįžtamą denuklearizaciją“, buvo sakoma Valstybės departamento išplatintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius