Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV vyras išžudė šeimą ir nusišovė pats

JAV Virdžinijos valstijoje 57-erių amerikietis Albertas Petersonas savo namuose nušovė savo žmoną, vaikus ir vėliau nusižudė pats. Policija tiria, kas galėjo paskatinti vyrą tokiam poelgiui.
„Discovery“ būstinę apsupo policijos pareigūnai.
JAV policija / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vyras nužudė 52 metų žmoną ir 13 bei 16 metų sūnus. Visi jie rasti antradienį. Teisininke dirbusi moteris neatvyko į darbą ir neatsiliepė į skambučius, tuomet jos kolegė kreipėsi į policiją, praneša washingtonpost.com. 

Gatvė, kurioje šeima gyveno, sukrėsta. Kaimynų teigimu, tai buvo draugiška ir miela šeima.

Mokykloje jaunuoliai trečiadienį dėvėjo juodus marškinėlius, o ketvirtadienį ketina apsirengti baltus – tai taikos ženklas.

Šimtai žmonių susirinko bažnyčioje, kur už šeimą aukojamos mišios. 

Kaimynas Randallis Alteris pasakojo šeimą pažinojęs 28-erius metus, dalyvavo jų vestuvėse ir sūnų krikštynose. Jo teigimu, vyras buvo užsisklendęs savyje.

„Jis dėl visko sielojosi. Jis jautė, kad ekonomika smunka, jam kėlė nerimą politika“, – pasakojo kaimynas. R.Alterio teigimu, vyras dažnai atrodė negatyvus, tačiau jis nemanė, kad laukia tokia drama. Apie finansines šeimos problemas ar nesutarimus tarpusavyje jis nebuvo minėjęs.

Kaimynas pasakojo pirmadienio naktį vedžiojęs šunį ir pastebėjęs, kad Petersonų namuose ir garaže dega šviesa. Po valandos jis ir žmona išgirdo tarsi sprogimo garsą.

Policijai sulaukus kolegės skambučio šie nuvyko į šeimos namus ir rado keturis negyvus žmones.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius