Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johno McCaino vietą JAV senate užims Martha McSally

JAV Atstovų Rūmų narė iš Arizonos respublikonė Martha McSally Senate užims anksčiau šiemet mirusio senatoriaus Johno McCaino vietą, antradienį paskelbė amerikiečių leidinys „The Hill“. 
Martha McSally
Martha McSally / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Johnas McCainas

„Su savo patirtimi ir ilga tarnyba Martha yra unikaliai tinkama pakilti ir kovoti už Arizoną, – sakoma Arizonos gubernatoriaus Dougo Ducey pareiškime. – Dėkoju jai, kad ėmėsi šios reikšmingos atsakomybės, ir nekantrauju dirbti su ja bei išrinktąja senatore (Kyrsten) Sinema, kad būtų padaryta pozityvių dalykų.“

M.McSally dirbs iki 2020 metų rinkimų, kai rinkėjai išrinks žmogų, dirbsiantį paskutinius dvejus J.McCaino kadencijos metus.

J.McCainui rugpjūčio mėnesį mirus nuo smegenų vėžio, į jo vietą buvo paskirtas Jonas Kylas. Anksčiau jis yra sakęs, kad dirbs tik iki 2018 metų pabaigos.

M.McSally 1988 metais baigė JAV oro pajėgų akademiją ir ėmė tarnauti kariuomenėje. Tarnybą ji baigė 2010 metais būdama pulkininkė. M.McSally dalyvavo bombarduojant Jugoslaviją, iš oro rėmė operacijas Afganistane ir Irake.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius