-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juliją Tymošenko areštinėje išmušė nepaaiškinamomis mėlynomis dėmėmis, jos sveikata ėmė blogėti

Buvusios Ukrainos ministrės pirmininkės, opozicinės partijos „Tėvynė“ lyderės Julijos Tymošenko, esančios arešte Lukanovkos tardymo izoliatoriuje, savijauta smarkiai pablogėjo, teigia jos bendražygiai.
Julijos Tymošenko portretas ant rėmėjo marškinėlių
Julijos Tymošenko portretas ant rėmėjo marškinėlių / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tiesiog vakar vakare ėmė smarkiai blogėti jos sveikata. Dėl nesuprantamų priežasčių ant viso kūno atsirado sutrūkusių kraujagyslių mėlynių“, – pareiškė partijos „Tėvynė“ lyderės pirmasis pavaduotojas Oleksandras Turčynovas žurnalistams Pečiorų rajono teismo kieme ketvirtadienį.

J.Tymošenko dėl pablogėjusios sveikatos paprašė Pečiorų rajono teismą, kad pas ją į tardymo izoliatorių būtų įleistas gydytojas, kuriuo ji pasitiki.

Kaip praneša agentūros „Interfax“ korespondentas, per posėdį ketvirtadienį J.Tymošenko advokatas Jurijus Suchovas priminė, kad anksčiau padavė atitinkamą prašymą dėl medicinos apžiūros ir mėginių tyrimams paėmimo.

„Pasirodė nerimą keliančių signalų, kurių negalima paaiškinti žinomų ligų simptomais“, – sakė advokatas.

J.Tymošenko, kreipdamasi į teismą, primygtinai prašė duoti tokį leidimą. Tačiau pirmininkaujantis teisėjas Rodionas Kirejevas sakė, kad J.Tymošenko jau buvo siūlyta tardymo izoliatoriaus medikų pagalba, bet ji jos atsisakė.

Teisiamoji paaiškino, kad ji nepatikės savo sveikatos šiems medikams. „Primygtinai reikalauju, kad pas mane būtų įleistas gydytojas, kuriuo aš pasitikiu“, – pareiškė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius