Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jungtinės Karalystės žvalgyba išrinkta palankiausia homoseksualams darbo vieta

Jungtinės Karalystės saugumo tarnyba Mi5 LGBT teises ginančios organizacijos „Stonewall“ buvo išrinkta palankiausia seksualinėms mažumoms darbo vieta, rašo politico.eu.
Homoseksualų paradas Peru
Homoseksualų paradas / „Scanpix“ nuotr.

„Tai svarbus pripažinimas to progreso, kurį mes pasiekėme“, – sakė Mi5 generalinis direktorius Andrew Parkeris. „Stonewall“ atstovė Ruth Hunt patvirtino šiuos žodžius, pabrėždama, kad žvalgyba užsiimanti agentūra atliko fantastiškus pokyčius, kad sukurtų palankią darbo erdvę visoms socialinėms grupėms.

Antroje vietoje šiuose rinkimuose liko „Lloyds“ bankų grupė, o trečioje Velso nacionalinė asamblėja.

Šioje apklausoje, kurioje siekiama išsiaiškinti seksualinių mažumų padėtį ir teisių užtikrinimą darbo aplinkoje, dalyvavo 60 500 dalyvių iš 400 organizacijų.

Apklausa atskleidė, kad tik 27 proc. gėjų, lesbiečių ar biseksualų jautėsi saugiai, atskleisdami savo seksualinę orientaciją kolegoms. Pirmą kartą apklausoje buvo įtraukti klausimai ir apie transseksualių asmenų teises bei translygybės užtikrinimą darbe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius