Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Juodąjį diržą turintis Putinas pasisiūlė prisidėti prie Rusijos dziudo rinktinės (nuotraukos, video)

Juodąjį diržą turintis Rusijos premjeras Vladimiras Putinas pademonstravo savo kovos menų sugebėjimus ir pasisiūlė prisidėti prie nacionalinės dziudo komandos.
V.Putinas dziudo treniruotėje
V.Putinas dziudo treniruotėje / „Scanpix“ nuotr.

57 metų premjeras tokį pasiūlymą, kuris dar labiau sustiprino rūpestingai kuriamą „mačo“ įvaizdį, pateikė šeštadienį, per specialią treniruotę, kurią transliavo valstybinė televizija.

V.Putinas, kuris, daugelio stebėtojų nuomone, vis dar yra aukščiausias šalies lyderis, nors pernai ir pasitraukė iš prezidento posto, į Sankt Peterburgo sporto mokyklos salę įžengė vilkėdamas baltą dziudo drabužį ir susijuosęs juodu diržu. Susirinkusieji jį pasitiko plojimais.

Nusilenkęs premjeras, kuris yra buvęs KGB šnipas, susigrūmė su perpus jaunesniais sportininkais ir net su pagrindiniu rinktinės treneriu, 1980 metų Maskvos olimpiados aukso medalio savininku italu Ezio Gamba.

Vėliau, prie arbatos ir pyragaičių, V.Putinas treneriui pasakė: „Jei jums reikia tiesioginės pagalbos, galite į komandą įtraukti mane“.

Pareigūnai liaupsino V.Putino dziudo techniką ir atmetė bet kokias užuominas, kad jam galbūt buvo leista laimėti. „Jam būdinga nugalėtojo psichologija“, – sakė mokyklos vadovas Georgijus Kukoverovas.
 

VIDEO: Putin may join Russian Olympic judo team

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius