Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juščenka viešai pareiškė sieksiąs antros prezidento kadencijos

Ukrainos vadovas Viktoras Juščenka šeštadienį oficialiai pasakė ketinąs balotiruotis antrai prezidento kadencijai per rinkimus, kurie vyks 2010 metų sausio 17 dieną.
Viktoras Juščenka
Viktoras Juščenka / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.
Temos: 1 Rinkimai

„Čia aš noriu oficialiai paskelbti, jog einu į Ukrainos prezidento rinkimus 2010 metų sausį“, - pareiškė V.Juščenka lankydamasis Ivano Frankivsko srityje, kur vyko mitingas, surengtas prieš kopiant į Hoverlos kalną, Ukrainos valstybinio suvereniteto 18-ųjų metinių minėjimo proga.

„Ir ne mažiau svarbu tai, - tęsė jis, - kad mes su jumis laimėsime, kaip laimėjome 2002-aisiais, kaip laimėjome 2004-aisiais, todėl, kad mes kartu, mūsų daug, mūsų neįmanoma įveikti“. Rožinės revoliucijos šūkis buvo „Razom nas bohato, nas ne podolati“ („kadangi mūsų daug, mūsų neįveiks“).

Per mitingą kalno papėdėje keli šimtai žmonių su oranžinėmis vėliavomis džiugiai pasitiko prezidentą ir skandavo: „Juščenka, Juščenka...“.

Ukrainos Aukščiausioji Rada prezidento rinkimų data paskelbė 2010 metų sausio 17 dieną, o oficialus kandidatų registravimas prasidės rugsėjo 20 dieną.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius